Blog

Hils på Frank II

Skrevet av EMES | Jun 25, 2024 8:23:00 AM

Vi i EMES er glade for å ønske Frank Stokke velkommen til teamet! Frank er en allsidig kar med lang erfaring, blant annet som tekniker i bilbransjen og avdelingsleder hos et større transportselskap i Trøndelag. Han er utdannet BMW-tekniker på høyeste nivå og har i tillegg utdannet seg til bedriftsøkonom ved siden av jobb.

 

 

Frank forteller at han hørte om EMES første gang i jobben som avdelingsleder hos Børstad Transport, som har bygd ut stor ladekapasitet for sin voksende el-bilpark. Da vi lyste ut en tekniker-stilling, valgte Frank å sende inn en søknad:

 

–Jeg hadde et ønske om å jobbe med moderne og fremtidsrettet teknologi, med tekniske utfordringer i et innovativt selskap i en voksende bransje, forteller han.

 

Som vår nye technical lead og prosjektleder vil Frank lede og koordinere små og store prosjekter for våre kunder. Han skal i tillegg bli godt kjent med teknologien i EMES sine ladesystemer og være en problemløser som kan veilede både kolleger og kunder. Med planlegging, struktur og orden som noen av sine sterkeste personlige egenskaper, samt hans tekniske kompetanse og erfaring, er vi sikre på at EMES blir styrket med Frank på laget. Daglig leder i EMES, Vidar Grøset, forteller at Frank tidlig har fått spesielt mye ansvar for prosjektoppfølging og at han har tatt rollen veldig bra.

 

–Frank har full kontroll på oppfølging av Enova-søknader, installatører, entreprenører og alt det andre som skal til for å sy prosjekter sammen til suksesser. Jeg tror også at våre underleverandører og samarbeidspartnere har merket seg og setter pris på at Frank ikke slipper fra seg noe før det er gjort skikkelig og at ting er på stell. Det verdsetter vi høyt, sier Vidar.

 

Frank ser store vekstmuligheter for EMES fremover. Han motiveres av å bidra til utviklingen av en bedrift i stor vekst og gleder seg til å gripe de mulighetene som oppstår i prosessen.

 

–Jeg ser stor vekst og en sterk utvikling i en bransje som krever endring og fornyelse i et høyt tempo. Vi skal bli den foretrukne aktøren på markedet, sier han.

 

Frank har også mye erfaring med elbiler og ladeutstyr, både som hybridbil-sjåfør siden 2018 og elbilist siden 2021. Han er sertifisert High Voltage Technician hos BMW og har jobbet med elbiler siden 2013. Selv om det har vært utfordrende å sette seg inn i mange pågående prosjekter og å lære mye nytt på kort tid i EMES, er Frank optimistisk og klar til å ta fatt på arbeidsoppgavene fremover.

 

Finn Frank på LinkedIn