Blog

Nå jobber Joakim hos EMES

Skrevet av EMES | Aug 29, 2024 9:21:50 AM

Vi er glade for å ønske Joakim Stein Andreassen velkommen til EMES! Med en utdanning som elektriker og videreutdanning fra teknisk fagskole i elkraft, kommer Joakim med en variert bakgrunn innen elektrofaget. Han har også installasjons- og prosjekteringskompetanse for solcelleanlegg og har lang erfaring som prosjektleder og salgsingeniør for ladeanlegg for elbiler.

 

 

 

Solid erfaring med elbillading

Joakim har en omfattende erfaring med elbiler og ladeutstyr, fra montering av ladere som elektriker, salg av ladere og ladeløsninger for Schneider Electric til prosjektering og anbudsarbeid for ladeanlegg til boligselskap, og prosjektering og drift av ladeanlegg for Ohmia Charging/Aneo. Han har kjørt elbil siden 2016 og er godt kjent med både Tesla og Mercedes.

 

Joakim er en allsidig fagperson med spesialkompetanse innen nettverk, ladere, fleksibilitet og lastbalansering. Hans kreative tilnærming og erfaring fra tidligere roller gjør ham til en verdifull ressurs for EMES.

 

– Jeg ser frem til å hjelpe kundene med å finne gode løsninger for deres anlegg og samtidig bidra til et godt arbeidsmiljø, forteller Joakim.

 

Vår ferske technical solution manager, som tittelen til Joakim har blitt, er kanskje over snittet opptatt av å bidra til et godt arbeidsmiljø. Det kom også frem i de siste forhandlingene i ansettelsesprosessen; Joakim ville takke ja til stillingen, med forbehold om at han fikk henge opp dartskiva på kontoret.

 

Dartskiva er på plass og bidrar til sosiale tevlinger på kontoret.

 

 

Spennende fremtid

Joakim beskriver EMES som et spennende selskap som er i stand til å tilby komplette løsninger for elbilmarkedet, både når det gjelder ladere og driftsmuligheter. En ung og spennende arbeidsplass med stort vekstpotensiale er virkelig tiltrekkende. Den sterkeste driveren for å sende en søknad var likevel fokuset på lynlading for tungbilmarkedet og den spennende fremtiden transportsektoren er på vei inn i.

 

– Å være en del av EMES-teamet og bidra til utviklingen av det elektriske transportmarkedet er noe jeg gleder meg over. Jeg ser frem til å bidra med innovative løsninger sammen med et dyktig og engasjert team, avslutter han.

 

Finn Joakim på LinkedIn