Home

EMES med fjordgløtt

Behovet for mer plass i EMES-lokalene har økt i takt med antall ansettelser. Derfor har vi flytta til større og moderne lokaler i Ilsvika i Trondheim!

Tidligere hadde vi elvegløtt ved Bakke Bru og et yrende folkeliv rundt kontoret, midt i Trondheim. Nå har vi flytta til roligere omgivelser og fått fjordgløtt (noen vil kalle det fjord-panorama) med sikt til vakre Munkholmen fra Ilsvika, vest i Trondheim.

 

EMES Fjordgløtt 2

Slapp av-område med oppgradert utsikt fra våre nye lokaler i Ilsvika.

 

 

Behov for armslag

Siden oppstarten har EMES hatt hovedkontor sentralt i Trondheim, nærmere bestemt rett bak Adressabygget. Med farlig kort avstand til restauranter og bakerier med all slags fristelser, har vi satt pris på den sentrale beliggenheten og vi har vokst kraftig i både omsetning og antall ansatte. Nå har vi blitt såpass mange at vi har valgt å flytte på oss for å få mer kontorareal. Valget falt på vakre Ilsvika vest i Trondheim, hvor vi nå disponerer store, lyse og moderne lokaler med plass til alle og plass til å vokse enda mer.

 

EMES Inngang

Vårt nye inngangsparti.

 

 

De nye lokalene på strandpromenaden gir oss en fantastisk utsikt mot fjorden og Munkholmen. Kontoret er både lyst og stort og består av både skjermede kontorer, åpent landskap og et teknisk-/arbeidsrom. I tillegg har vi to romslige møterom hvor vi kan holde interne og eksterne møter med mange deltakere, både fysisk og digitalt.

 

Møterom

Som seg hør og bør: møterommene har fått vittige navn.

 

 

I tillegg til arbeidsplasser har vi også et stort kjøkken med sitteplasser og et dedikert slapp av-område. Her kan vi ha sosiale pauser med gode sitteplasser for måltider og forskjellige aktiviteter. Er vi i konkurransemodus kan vi ta et slag sjoelbak eller sette i gang en dartkonkurranse. Vi mener slike fasiliteter bidrar til et bedre arbeidsmiljø og bidrar dermed til å øke både trivselen og produktiviteten blant EMES-ansatte.

 

Slapp av-område

Slapp av-området er innredet med sofa og bord og venter på mer møblement for å kunne romme enda flere EMES-ansatte og gjester.

 

 

Å flytte til sjøkanten i Ilsvika gir oss mange fordeler. For det første gir det oss plass til å gjøre jobben. Det gir oss plass til videre utvikling og vekst og gjør det mulig for oss å ta på oss flere spennende prosjekter. Beliggenheten med utsikt mot fjorden og Munkholmen gir i tillegg en rolig og avslappende atmosfære, noe som kan bidra til økt trivsel blant de ansatte. Vi er sikre på at de nye omgivelsene vil bidra til å forme EMES på en positiv måte, og ser frem til å ta imot nye ansatte og gjester til arbeid, samarbeid eller bare en kopp kaffe og en ladeprat!

 

Et komplett system for bekymringsfri lading.

Ta kontakt for en prat om hvilke ladeløsninger vi kan skreddersy for ditt behov. En prat og eventuelle tilbud er gratis og uforpliktende.